Вторник, 23.04.2024, 09:31
   Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS
 
Главная Мой профильРегистрацияВыходВход
Меню сайта
Block content
Закладки
Новое на форуме
Рамы Merida,Giant (Carbon) (2010 - 200x) Администраторы Velodonа ISD Cup 24 - 25 сентября Участники "VeloDon" клуба Discovery Channel (Темные PRO лошадки Донецка) Каким ещё видом спорта вы занимаитесь? Хорошие велорынки Мы в контакте"" Новый адрес velo.indon.in.ua По выходным велопоходы
ВелоЧат
Сейчас на сайте
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2010 » Август » 16


Оксана Рибакова здобула свою другу перемогу в Донецьку. У суботу вона виграла гонку в рамках Відкритого чемпіонату України, а неділя з солідним відривом від суперниць завершила вже міжнародну велогонку SC ISD CUP, що проходила в столиці Донбасу в п'ятий раз. Другою із жінок стала ще одна росіянка Олена Гоголєва, яка також представляє Ленінградську область. На третьому місці тернопільчанка Ірина Слободян, що захищає кольори спортивного клубу «ІСД». Цим призовим місцем Ірина піднесла собі подарунок на день народження, який вона зазначила в день гонки.

 

Однак, до фінішу не змогли дістатися два фаворити гонки - Сергій Рисенко з ISD Cycling Team і представниця СК «ІСД» тернопільчанка Наталія Кромпец, раніше перемагала в усіх чотирьох гон ... Читать дальше »
Просмотров: 753 | Добавил: Admin | Дата: 16.08.2010 | Комментарии (0)

Поиск
Форма входа
Погода в Донецке
Праздники
Праздники Украины
Наши Друзья
"Видеоблог Витали"

Здесь может быть ваш банер Связаться с адм.

Дневник Витали www.youtube.com/aspectron 2010-2024 Используются технологии uCoz